Selasa, 24 Disember 2013

Kantoi Selangor Menaikkan Harga Tol Di Lebuhraya Shah Alam (LSA) Kerajaan BN di Persalahkan @NajibRazak @KhairyKJ @Azwanbro

Kantoi Rakyat Selangor Bakal Menerima Kenaikan Harga Tol Lebuhraya Shah Alam (LSA) dan Mendadak Naik Harga Barang, Inilah Punca Harga Barang Naik


Kesas Sdn Bhd, pemegang konsesi Lebuhraya Shah Alam (LSA) menawarkan diskaun tol sebanyak 20 peratus kepada pengguna sempena perayaan Hari Natal. 

Diskaun ini adalah bagi kenderaan kelas satu dan akan berkuat kuasa pada 25 Disember dari jam 12.01 tengah malam hingga 11.59 tengah malam. Dalam satu kenyataan hari ini, Kesas berkata dalam tempoh diskaun itu, kadar tol bagi pengguna jalan raya LSA ialah sebanyak RM1.60 berbanding kasar biasa RM2. 

"Diskaun ini adalah sebahagian daripada tanggungjawab sosial korporat kepada pengguna jalan raya LSA dan juga untuk menyokong inisiatif kerajaan," kata Ketua Pegawai Eksekutif Kesas, Imran GulcharanSelama ini rakyat selalu mempersalahkan kerajaan  menaikkan harga barang tetapi Kerajaan Pembangkang telah menaikkan Lesen perniagaan dengan kadar 180% .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...