Ahad, 4 Mac 2012

Ketua Saintis Dunia Berada Di Malaysia


Korang pernah jumpa tak pakcik nie??Kalau sesiapa yang selalu hangout central KL mesti pernah terjumpa dengan pakcik nie..Selain dekat Kampung baru pakcik nie juga aku pernah nampak kat Central Market,Sogo dan Masjid Jamek KL.. 

Ape istimewa pakcik nie??Sekali imbas dia nampak seperti mengalami gangguan mental..Ya laa, Sape nak mengaku diri sebagai "Ketua Saintis Dunia"??Dia sorang jer...hahaha..tapi korang jangan terkejut kalau ape yang dia cakap dan ajar semua betul-betul belaka... 

Ketika pakcik nie buat show kat tengah jalan ramai dah yang cuba uji kepandaian dia dan ternyata dia memang pandai..Ade soalan pasal math, calculus, or soalan berkaitan ngan sains??tanya je dia..So far aku tak pernah tengok dia kantoi lagi.. Aku pun kadang2 pelik kenapa dia tak jadi prof kat university..

Tapi macam sesetengah orang cakap..Yang pandai tak semestinya prof..yang prof tak semestinya pandai..Boleh ekk camtu..apa-apa je laa..Lepas nie kalau korang jumpa dia try laa uji sejauh mana kebijaksanaan dia..hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...