Ahad, 4 Disember 2011

UMB Telah Berjaya Lahirkan Ramai Cybertrooper Dan BloggerDibawah kepimpinan Sdr Tun Faisal iaitu Exco Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia ramai blogger blogger Pro-BN telah berjaya menerajui Media Maya dan mengembalikan kepercayaan rakyat kepada pucuk pimpinan iaitu Presiden Parti UMNO tentang kewujudan Media Maya ini.

Dalam ucapan Naib Presiden Parti UMNO iaitu Dato Seri Zahid Hamidi dan ramai lagi Majlis Tertinggi UMNO juga telah mengiktirafkan Unit Media Baru sebagai medan perang yang baru bagi golongan muda yang gemarkan melayari Media Maya seperti Facebook, Twitter dan sebagainya.


Dalam itu juga Sdr Tun Faisal telah membawa satu pembaharuan kepada semua generasi muda dalam permainan Facebook, Twitter, Blogger dan sebagainya. Sdr Tun faisal juga sepatutnya di beri pengiktirafan kerana telah berjaya membawa blogger blogger kearah kejayaan memerangi puak pembangkang yang sering kali menfitnah Kerajaan Barisan Nasional.

Kita pernah dengar nama nama blogger blogger yang termashur dalam Media Maya seperti Double YY, 1 Peluru, Keris 7 Lok, KulaanNiring dan sebagainya yang telah berkerja keras untuk menaikkan nama Unit Media Baru.

Disamping itu juga Presiden Parti UMNO iaitu Perdana Menteri Malaysia juga dan Menteri Menteri Kabinet  yang lain juga berminat untuk berfacebook dan bertwitter dengan rakyat di seluruh Malaysia tak kira apa bangsa pun.

Dengan itu juga Unit Media Baru berharap dapat membantu Presiden Parti UMNO memenangi PRU-13 yang akan datang. 

*Dan dengan ini Perdana Hitam mengucapkan selamat berjuang kepada blogger blogger Pro-BN
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...