Sabtu, 10 Disember 2011

Pembangkang Tak Tahu Malu Ambil RM 500 Sumbangan Kerajaan

Puak pembangkang yang tak tahu malu ambil duit sumbangan RM 500 sumbangan isi rumah yang telah diumumkan oleh Perdana Menteri DS Najib Tun Razak baru baru ini dalam pembentangan bajet 2012.

Dalam pembentangan bajet yang baru di buat baru baru ini DS Najib Tun Razak telah mengumumkan bahaya setiap isi rumah boleh mendapat bantuan kerajaan sebanyak RM 500 dari kerajaan pusat.

Tetapi puak pembangkang telah mengkritik DS Najib Tun Razak bahawa pembentangan bajet itu adalah pembentangan bajet untuk pilihanraya yang akan datang.

Puak pembangkang hanya tahu membuat propaganda sahaja untuk menjatuhkan Pentadbiran DS Najib Tun Razak. Tetapi puak pembangkang telah pun mengambil borang permohonan RM 500 di pejabat pejabat dearah di seluruh negara.

Sepatutnya rakyat bersyukur dan berterima kasih diatas keperihatian DS Najib Tun Razak keatas rakyat yang menghadapi kesusahan. Tetapi pembangkang tidak berterima kasih dan masih lagi menghina kepimpinan DS Najib Tun Razak.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...